Totaal
Verzuim

Totaal Verzuim van ActiVitaal

ActiVitaal biedt een gebruiksvriendelijk verzuimportaal. In dit systeem kan een opdrachtgever alle verzuim en herstelmeldingen van een medewerker doorgeven waarna ActiVitaal de dienstverlening, zoals die is afgesproken, start. Als opdrachtgever heeft u de mogelijkheid om diensten door ActiVitaal of door derden uit te laten voeren. Geen verplichting tot het inkopen van onze diensten maar voldoende vrijheid in uw keuze. Wilt u alleen betalen voor het aantal verzuimmeldingen en niet voor het aantal medewerkers? Dat kan binnen ons systeem! ActiVitaal kent een Basis en een Compleet pakket.

Het Basis pakket

In de Basis betaalt u een vast, laag set-up tarief van € 20,- per werknemer. Hiervoor heeft u toegang tot het verzuimportaal van ActiVitaal waarin u gemakkelijk alle verzuim en herstelmeldingen meldt. Zijn er wettelijk verplichte verrichtingen noodzakelijk dan meldt ActiVitaal dat en heeft u de keus om dat door ons te laten uitvoeren. Binnen ons systeem heeft u in één oogopslag het volledige dossier in beeld. U ontvangt jaarlijks een evaluatie verzuimmanagement bij u op het bedrijf.

Het Complete pakket

Met een Compleet pakket bent u verzekerd van alle diensten die de wet Poortwachter voorschrijft in het kader van het verzuim. Het wettelijk verplichte verzuimdossier wordt hiermee opgebouwd. U betaalt een vast bedrag van € 850,- per ziekmelding voor een werknemer die langer dan zes weken verzuimt. U betaalt dus alleen voor een medewerker die ziek is en niet voor alle personeel! Alle voordelen van het verzuimportaal van ActiVitaal zijn ook hier van toepassing.