Quick
Scan

Quick Scan van ActiVitaal

Loonkosten omlaag? Schakel een casemanager in!

Ziekteverzuim is één van de vervelendste bijzaken van het ondernemerschap. Niemand zit op zieke medewerkers te wachten. En op de administratieve rompslomp. En op de (steeds verder stijgende) kosten, tijdens en vaak ook na het ziekteverzuim. Activitaal kan u helpen de ellende én de kosten fors terug te brengen.

Wist u dat...

...werkgevers 6 tot 30 (!) procent van hun loonsom laten liggen, vooral veroorzaakt door verzuim en kennisgebrek?
...het UWV tot een volledig jaarsalaris aan loonsanctie kan opleggen als u uw zieke werknemers niet goed laat reïntegreren?
...u tot 10 (!) jaar moet blijven betalen voor een werknemer die ziek uit dienst gaat?
...u gedurende drie jaar een mobiliteitsbonus van 7000 euro kunt krijgen als u een werkloze 56-plusser in dienst neemt?
...zonder risico iemand met een WIA-uitkering in dienst kunt nemen omdat die vijf jaar onder de Regeling Ziektewet Vangnet valt?
...via een proefplaatsing iemand met behoud van zijn UWV-uitkering maximaal twee maanden mag 'uitproberen'?
...vanaf 1 juli 2015 aan iedere werknemer die uit dienst gaat een transitievergoeding moet betalen, ook aks ze ziek uit dienst gaan?
...een casemanager van Activitaal u kan helpen het ziekteverzuim substantieel te verlagen?
…een casemanager van Activitaal de hele wirwar van regelingen, subsidies, sancties en premiekortingen voor u inzichtelijk kan maken?

Meer weten?

Activitaal beschikt over mensen met up to date en volledige kennis op het gebied van ziekteverzuim en alles wat daar bij komt kijken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer: 088- 0086363 of bestel meteen een quickscan. Dan ontvangt u na een uitgebreid gesprek en binnen twee weken een advies hoe u op korte termijn al kunt besparen op uw loonkosten. Dit alles voor € 299,-.