ActiVitaal

Bestuursleden

ActiVitaal | Bestuursleden

Lianne Voerman

Lianne Voerman |

Ik ben erkend loopbaanprofessional via de Noloc, beroepsvereniging voor loopbaanadiseurs. Ik ben een gedreven ondernemer, die - met een gezonde dosis humor- u vanuit mijn ruime werkervaring prima kan adviseren op het gebied van personeel en arbeid. Een nieuwsgierige, enthousiaste en vooral open, respectvolle houding bepaalt mijn werkhouding. Gespecialiseerd in re-integratie,outplacement, tweede spoor trajecten en loopbaanbegeleiding. Een specialist op het gebied van de arbeidsbemiddeling en loopbaancoaching. Na het behalen van mijn HBO diploma (richting personeel en arbeid) in 1997, ben ik direct gaan werken in de arbeidsbemiddeling. Ik beschik over ruime werkervaring op het gebied van het coachen en het bemiddelen van werknemers. Dit zowel in het uitzenden, detacheren en de re-integratie maar ook in outplacement en verzuimtrajecten.

Gert Huisman

Gert Huisman |

Mijn visie gaat altijd uit van de mogelijkheden van de mens in relatie tot het werk. Deze visie gecombineerd met mijn persoonlijkheids- eigenschappen leidt er toe, dat menig arbeidsmarkt project met succes wordt afgesloten. Of het nu gaat om een individueel traject richting werk of het opzetten en uitvoeren van arbeidsmarkt projecten, beide voer ik  met veel energie en enthousiasme uit. Na mijn studie Personeel en Organisatie kenmerkt mijn loopbaan zich doordat ik mij voortdurend beweeg op het gebied van mens, werk en maatschappij.

Harry Minkes

Harry Minkes |

Mensen met gerichte aandacht laten werken aan een gezonde werkhouding en actieve leefstijl geven me veel voldoening. Mijn respectvolle en faciliterende benadering geven ruimte om op een vertrouwde manier de veranderstappen te nemen. Mijn fascinatie voor de bewegende mens en ervaring met beperkingen in functioneren zet ik graag in om mee te denken in het creëren van een gezonde manier van werken. Bij structurele beperkingen zoek ik mee naar de meest werkbare situatie. In preventieve zin werk ik met mensen aan bewustwording tijdens het werken.

Wies ten Kampe

Wies ten Kampe |

Ik ben geboeid door de mensheid; de menselijke geest, de flexibiliteit van de mens en de interactie tussen mensen. Ieder mens heeft zijn eigen weg te gaan in zijn eigen tempo. . Ik begeleid mensen en organisaties om het optimale uit zichzelf te halen. Wat ik te bieden heb is een rotsvast geloof in het positieve, in mogelijkheden, en het vertrouwen en doorzettingsvermogen om deze te bereiken. Ik word uitgedaagd door moeilijke situaties. Ik heb brede kennis en ervaring opgedaan door middel van afgeronde studies op diverse vakgebieden: economie, arbeids- en organisatiepsychologie en ben gediplomeerd transformationeel coach en trainer. Daarnaast ben ik gecertificeerd mediator. Ik heb in loondienst en als zelfstandig ondernemer gewerkt bij organisaties in verschillende sectoren: financiële dienstverlening, geestelijke gezondheidszorg en reïntegratiebureaus.